Vigtigste Grøntsager

Emne: Risklidolie

yogaholic sagde: 07-04-2010 21:36

Barsenok sagde: 07-04-2010 22:52

Alenka sagde: 04.07.2010 23:14

yogaholic sagde: 07-04-2010 23:16

Alenka sagde: 07/04/2010 23:25

Drakoshka sagde: 07/05/2010 07:18

Barsenok sagde: 07-05-2010 15:51

laluna sagde: 07/05/2010 15:57

Youjoji sagde: 07/05/2010 17:40

laluna sagde: 07/05/2010 17:50

Youji sagde: 07/05/2010 20:41

Ja, de kunne - for at tiltrække kunder (ikke alle ved om riscoferol). Ligesom de skriver om majs - savner de ikke chancen for at prale af vitamin E.

I ris er koncentrationen af ​​vitaminer allerede stor, især når det er til fødevareforbrug (med mad vil en person forbruge mere olie end i en fløde). Hvis du tilføjer mere - det viser sig lige medicinsk koncentration, ikke mad men medicin. Og der er ikke behov for og risikabelt. Så, sandsynligvis laluna Du har ret - dette er bare oplysninger om den naturlige sammensætning, og ikke et additiv.

Barsenok sagde: 08/16/2010 21:15

naomi15 sagde: 08-08-2010 06:26

Pinwheel sagde: 11/11/2010 10:46

GGGaika sagde: 23-01-2011 18:48

Arti sagde: 23-01-2011 19:50

Hunden gøer, campingvognen går.

Jeg er voksen, holdt en mand. Jeg vil købe denne radiostyrede helikopter!

GGGaika sagde: 24-01-2011 17:10

emmmm. de skriver, at de blev opnået ved at trykke / udvide riskim.
Opløseligt i vand eller ej, ikke prøvet. men lover. Når den blev påført huden, blev den absorberet meget hurtigt, det efterlod ikke et fedtindhold, kun en følelse af komfort og en lys glans (men ikke fedtet). Lad os se, hvordan huden vil reagere på det over tid. men hidtil er indtryk fra ham bedre end end forventet. Let er smør)))

Jeg vil ikke forsøge at bedømme om det er ændret eller ej, men jeg stoler på firmaet i omkring 12 år allerede))))

Arti sagde: 24-01-2011 17:25

GGGaika, du kan selvfølgelig stole på nogen (der er et abstrakt der, hvordan man bruger denne olie?), Men du kan ikke argumentere med fysik og kemi, men de siger at der ikke er vandopløselige olier. De har sådan en karakter - bland ikke med vand. Og risolie er ingen undtagelse. Naturligt er den ikke blandet med vand uden emulgator. Nå, tænk selv hvordan det kan være?
Det begyndte at være, hvis olien blandes med vand, så er det højst sandsynligt ethoxyleret, godt eller noget lignende modificeret. I intet tilfælde kan man rense det på huden, da det har fri hydrofile haler og en hel del af dem. De vil tage det nødvendige vand fra din hud og gøre det i store mængder.

Generelt er en slags nonsens det samme som at udstråle fysiognomien med ren tween.

Hunden gøer, campingvognen går.

Jeg er voksen, holdt en mand. Jeg vil købe denne radiostyrede helikopter!

GGGaika sagde: 24-01-2011 17:39

Der er naturligvis et resumé))))))
Jeg er ikke så stærk i kemi, men jeg forstår selv, at olien med vand er en eller anden måde uden en emulgator))))) Derfor er jeg overrasket. at flere kilder tyder på, at der er en sådan ejendom.


Jeg prøvede det lige nu. noget jeg har det vil ikke blandes med vand på nogen måde ((((olie som olie.

Arti sagde: 24-01-2011 17:47

Hunden gøer, campingvognen går.

Jeg er voksen, holdt en mand. Jeg vil købe denne radiostyrede helikopter!

Copyright © 2005-2019 Aromarti® Alle rettigheder forbeholdes
Aromarti er et registreret varemærke.

http://forum.aromarti.ru/showthread.php?t=503page=2

Kontakt os

Varer kan ikke refunderes.

Varer af god kvalitet, der ikke kan udveksles (returneres) er opført i listen, godkendt ved et dekret fra Den Russiske Føderations regering den 19. januar 1998. Nr. 55. Læs mere

  • beskrivelse
  • parametre
  • levering

Risbranolie er et unikt produkt, der anbefales til tør og fading hud. På grund af dyb gennemtrængning i huden absorberes risolie hurtigt og kommer ind i de nedre lag af epidermis. Det stimulerer produktionen af ​​elastin og hyaluronsyre; glatter eksisterende rynker og tillader dem ikke at blive lagt i fremtiden; niveauer en lettelse, forbedrer hud. På grund af den milde effekt og fraværet af allergener i sammensætningen, bruges produktet til at pleje den delikate hud omkring øjnene. Olien nærer øjenlågens hud, strammer den, glatter fine rynker og forhindrer puffiness. Risbranolie hjælper med at aktivere frosne hårfollikler og styrke hårets rødder. Det er også effektivt til at fjerne skæl, lindrer irritation, normaliserer fedtet hud i hovedbunden, hjælper med at klare split-ender.

Formål kosmetisk:

til hår; til krop

Kosmetisk Model:

Produktvægt med emballage (g):

DEL MED VENNER:

Regler for spørgsmål og feedback

At skrive en anmeldelse eller afstemning er påkrævet
registrering på stedet

Log ind på din konto Wildberries eller registrer dig - det tager ikke mere end to minutter.

REGLER FOR SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørgsmål skal kun indeholde oplysninger om produktet.

Anmeldelser kan give kunderne en indløsningsprocent på mindst 5% og kun for de bestilte og leverede varer.
For et produkt kan køberen ikke forlade mere end to anmeldelser.
Du kan vedhæfte op til 5 billeder til anmeldelser. Produktet på billedet skal være tydeligt synligt.

Følgende anmeldelser og spørgsmål må ikke offentliggøres:

  • peger på køb af dette produkt i andre butikker
  • indeholdende kontaktoplysninger (telefonnumre, adresser, email, links til tredjepartswebsteder)
  • med vederstyggelighed, der krænker andre kunders eller butiks værdighed
  • med en overflod af store bogstaver (store bogstaver).

Spørgsmål offentliggøres først, efter at de har modtaget et svar.

Vi forbeholder os ret til at redigere eller ikke offentliggøre en anmeldelse og et spørgsmål, der ikke overholder de gældende regler!

Indlæsningsfejl

Du kan tilføje op til 5 billeder.

Vi har modtaget din besked og accepteret det.

Nogle anmeldelser kræver verifikation, så offentliggørelsen kan blive forsinket.

http://www.wildberries.ru/catalog/2879738/detail.aspx

Sommarvinden: Hemmeligheden om de japanske skønheds skønhed: risbranolie Miko

Daggry indhyllet i tåge

Eagle svævede over bjergskråningen.

I dalen ved vandfaldet,

Hvid ris dyrkes.

Han vil være sulten for mad,

Drikke til dem, der elsker at drikke,

Og dem der elsker klidolie,

Vil bidrage til at udvide skønheden.

Risbranolie kan ofte findes som en bestanddel af cremer og cutikelvoks, og nogle gange glemmes det, at det kan tjene som en baseolie. Fra basiske flydende olier er jeg bekendt med mandelolie, jojobaolie, macadamia og druesaft. Til en ændring tog hun risklidolie fra Miko.

Olien pakkes i en bekvem flaske med 50 ml medicinsk glas, som pålideligt beskytter olien mod udsættelse for sollys. I en sådan beholder kan olien opbevares i to år, men efter åbning anbefales det at bruge det i 6 måneder. Producent - Japan.

Flasken er udstyret med en praktisk dispenser. Et eller andet sted så jeg anmeldelser, at olien fryser og flyder dårligt, men jeg har ingen problemer med dette, tværtimod er en sådan dispenser mere bekvem end en dryp. Jeg kan klemme ud en smule eller en hel del, olien spilder ikke.

I udseende er olien klar, lugtfri. Sammenlignet med andre basiske olier, jeg har testet, absorberes risbranolie hurtigst. Samtidig forlader den ikke en fed finish, men det tørrer heller ikke som drueolie.

Som navnet antyder, fås denne olie fra risklid ved at trykke. Den er rig på gamma orinazol, vitaminer A, PP, E, gruppe B-vitaminer, phytosteroler og ferulinsyre. Disse komponenter heler huden, genopretter lipidmantlen, har en blødgørende, antiinflammatorisk, fugtgivende effekt. Risbranolie er velegnet til beskadiget, solbrændt hud, såvel som ejere af tør, følsom og moden hud. Det siges, at japansk geisha brugte risklid til vask (komauka). De tog vandet tilbage fra den vaskede ris og vasket det. Risklid havde en afskalningseffekt og mættede huden med squalen og vitaminer.

Sådan bruger jeg risbranolie:

  1. som cuticleolie
  2. at passe på halsen
  3. til hud omkring øjnene

Efter at olien er absorberet bliver huden smidig og blød. Da olien absorberes hurtigt, er der ikke behov for gnidning. På samme tid, når du bruger olie på en stor overflade af huden, er det fornuftigt at anvende olie i portioner til at adskille områder. For at anvende olien straks på hele overfladen, skal du presse en tilstrækkelig mængde olie på en gang, så den glider over huden, og du kan overdrive den.

Jeg kunne godt lide dette smør, det er ikke værre end andre grundlæggende, og endnu bedre på nogle måder. Fugtige hænder delikat, men hurtigt kan du straks tage fat på ting uden frygt for at få dem beskidte. Forårsaget ikke blokering af porer og comedoner. Let, men nærende. Praktisk emballage. Jeg anbefaler at du prøver denne olie

http://ecogolik.ru/blog-sommarvinden-26854/sekret-krasoty-yaponskikh-krasavits-maslo-risovykh-otrubey-miko/

Risolie: egenskaber og anvendelsesmuligheder

Risolie indeholder mange vitaminer, antioxidanter, aminosyrer. Det er bevist, at dette produkt er godt for helbredet. Det hjælper med at reducere kolesterol, styrke immunsystemet, gøre huden yngre, normalisere hjertet, forbedre tilstanden i overgangsalderen. Men ifølge forskerne er den største fordel ved olie dens evne til at forhindre udvikling af onkologi.

beskrivelse

Risolie, også kendt som risbranolie, fås fra denne korns skal. Hans hjemland er Asien, hvor det er meget udbredt nu. Nyttige egenskaber ved dette produkt er bekræftet af forskellige undersøgelser, men i vores land er det kun ved at blive populært og er ikke altid til salg. Af næringsværdi ligner den majs, med nogle forskelle i sammensætning. Farve rav, smag med en let behagelig aroma.

Raffineret risolie er egnet til madlavning af forskellige retter, hvilket giver dem en luftig aroma og en særlig smag. Den er velegnet til hurtig ristning, da det ved høje temperaturer ikke danner skadelige stoffer (kræftfremkaldende stoffer), den færdige skål sparer flere vitaminer. Linolensyre sænker oxidative processer, som værdsættes af kokke.

Ved at studere olieens sammensætning har forskerne identificeret en unik kombination af fedtsyrer, vitamin E, gamma-oryzanol, squalen, som generelt har antioxidant- og antitumorvirkninger. Når du vælger olie, skal du være opmærksom på farven og lugten. Et kvalitetsprodukt har en gul farvetone og en let duft. Det er bedre at give præference for koldpresset produkt. Holdbarheden af ​​olien varierer fra 6 til 12 måneder, alt afhænger af lagerforholdene. Efter åbningen er flasken bedre at holde på et køligt sted.

Til salg kan du finde risolie og riskim. Forskellen mellem disse to produkter i den kvantitative sammensætning af nyttige stoffer - i olien fra deres embryoner er koncentreret mere og anvendes hovedsageligt i kosmetologi og indeni.

Hvordan gør?

Ris er en kornplante. Kulturen er ret begejstret for vækstbetingelserne, tolererer ikke frost og pludselige temperaturændringer. Risstængler vokser op til en og en halv meter, ørerne i ørerne kommer frem på toppen. Hver af dem har flere beskyttende skaller, der dækker blomsten. Klidplanter og embryoner af riskorn bruges til at lave smør. Klid er fremstillet af brunt frø under kornets ydre skal. Det er fremstillet ved koldpressning, skindene har en mild smag og gul farve.

Funktion af produktet er en unik sammensætning:

  • vitaminer i gruppe B, PP, A, E;
  • oliesyre, linolsyre, linolensyre, palmitinsyre, stearinsyre;
  • antioxidantkompleks (tocopherol, tocotrienol, oryzanol);
  • squalen;
  • 27 phytosteroner.

Orinazole er kun i risolie. Hovedvirkningen på kroppen er kampen mod frie radikaler, reduktionen af ​​"dårligt" kolesterol i blodet normaliserer menstruationscyklussen hos kvinder og forbedrer tilstanden i overgangsalderen. Han deltager også i produktionen af ​​tyrosinase i kroppen, hvilket forhindrer pigmentering og beskytter de dybere lag af huden mod de skadelige virkninger af sollys.

http://eda-land.ru/maslo/risovoe/

ris klid olie - i anmeldelser af kosmetik

Brand: yderligere 302 mærker på listen.

"Rice bran oil" anmeldelser på alle mærker af kosmetik

Fundet 14 anmeldelser

orkidé
Kirov Aktiv medlem

Fra producenten: Firming anti-rynke ansigt creme med rødvin og bivoks. Rig på polyfenoler. Rødvin har vist effektivitet mod rynker og har en antioxidantvirkning. Specielt udvalgt formel med rødvin og bivoks reducerer udseendet af selv de dybeste rynker og styrker huden. Indeholder bivoks, risbranolie og havre, opfylder sammensætningen behovet for tør hud til hydrering. Kombinationen af ​​organiske æteriske olier, som den indeholder, toner huden og giver en fornemmelse af foryngelse og velvære.

Cremen er i en tung mørk glasburk med en beskyttende membran. Konsistensen af ​​cremen er meget tæt, tung. Anvend metoden til "smøring" virker ikke, ikke strækker huden, kun "kørsel i" bevægelser. Men cremen absorberes meget hurtigt, efterlader ingen klæbrighed og fedtindhold. Efter blødning er huden meget blød, cremen opfylder godt hudens behov for ernæring og hydrering. Om morgenen ser ansigtet udhvilet og frisk. Cremen strammer hudstrukturen, bliver mere elastisk, tonen øges. Samtidig beroliger det irriterede områder og forårsager ikke betændelse og tilstoppede porer. Aromaen er ret lys, men forsvinder hurtigt. Makeup lægger sig meget godt på ham. Forbruget er ret økonomisk.

Nina Filatova
Moskva gæst

God dag til alle. Jeg bemærkede, at Bonatox-serum bliver populært og besluttede også at dele min ydmyge mening. Til reference er jeg 34 år gammel.

Så Bonatox-serum

Flasken er smuk, praktisk, volumen er 30 ml.

Hvad er en del af bonatox?

Det syntetiske peptid af templets slangegift er et dipeptid, der udfører hovedfunktionen - anti-aging.

E-vitamin - påvirker alle lag af huden, gør huden mere elastisk og ungdommelig

Olivenolie har en genoprettende virkning og god fugtighed. Det forhindrer dannelsen af ​​krøller og rynker.

Aloe blade ekstrakt genopretter skader og giver en jævn tone, der beskytter huden mod solens eksponering.

Urteekstrakter: rosmarin, risklid, havre, solsikke

Hvordan bruger du Bonatox?

Det er bedre at gøre dette med cremen og efter rensning. Alle stadier er i omsorg for magiderm - producenten af ​​bonatox, men jeg tror, ​​at du læser anmeldelser og allerede ved, at alle bruger serumet, som han ønsker. Jeg anvender 2 gange om dagen efter rensning med en gel til ansigtet og påfør derefter en creme regulift.

Serum absorberes godt, du kan trygt påføre makeup og tone.

Indtryk af Bonatox

I en måned med brug af ansigtsudtryk lider ikke, huden begyndte at se rigtig bedre ud. Synligt resultat er synligt selv for kolleger på arbejdspladsen. Jeg studerede omhyggeligt min hud og fortsætter med at gøre det hver aften under et forstørret lys spejl, og jeg kan trygt sige, at den positive dynamik er synlig: små rynker udglattede helt, nasogubki næsten fuldstændigt glattet, hudtonen selv forbedret - huden ser bedre og smukkere ud.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nej 1

D'Natalie
Moskva Aktiv deltager

Håndfløde med ceramider og vitamin B3 fra værkstedet Olesya Mustaeva viste sig at være en meget god. Forresten har vitamin B3 mange navne blandt B-vitaminerne, der er opført som B3, og kemikere kalder det niacin  A for nylig blev det kaldt vitamin PP og for rygere kaldet nikotinsyre blev han helt af en af ​​de mest vedvarende myter om fordelene ved tobak-nikotin - en kemisk forbindelse, der findes i nattehades familieblad, det meste i tobaksblade, men kan findes i toppen af ​​tomater, kartofler Gran, aubergine og endog grøn peber. Dette stærke neurotoksin kan let oxideres og bliver et nyttigt vitamin B3. "Et problem er, at der ikke findes noget enzym i den menneskelige krop, der tillader denne transformation at forekomme, hvilket betyder at nikotin forbliver et toksin og dens "vitaminindhold" - myten "forebyggende pellagra" - lyder det smukt? "Denne latinske advarselspellagra lyder ikke så mystisk mere. Pellagra var udbredt i Egypten, Italien, Rumænien, Bulgarien. I 1881 blev der rapporteret over 100.000 tilfælde af pellagra i Italien; I Egypten i 1915 ledes over 400.000 mennesker, pellagra-epidemier opstod i de første årtier af vores århundrede i de sydlige stater i USA. Det kliniske billede af pellagra er præget af tre hovedangivelser, betegnet som tre "D" 1 diarre, dvs. tarmkanalen 2derdermatitis, dvs. hudlæsioner (dermed sygdommens navn: på italiensk, rea agra - hård hud) 3-lidelse - en mental lidelse med hukommelsestab, demens og delirium Årsagen til pellagra var det overvejende forbrug af majs, hvor nikotinsyre findes i Vitamin B3 hærder pellagra perfekt kemisk bundet, ikke fordøjeligt af mennesker ✅ Dette vitaminstof er ekstremt vigtigt for kroppens normale funktion og bevarelsen af ​​sundhed, især sund hud, derfor Tilstedeværelsen af ​​denne vitamin i håndfløde er meget vigtig. De gode egenskaber ved vitamin B3 er omfattende. Det er en aktiv deltager i metabolisme med en mangel på hvilke de mest ubehagelige symptomer begynder at manifestere sig for gravide. Dette vitamin er inkluderet i den obligatoriske frie liste over vitaminer, der foreskrives og udleveres i en forklinisk klinik ❣

Som en del af fløden styrker vitamin B3 barrierefunktionerne i huden, øger modstanden mod detergentens aggressive virkninger, kold og tør luft; Kremens tekstur er olieagtig, absorberer godt, men en let fornemmelse af klæbrighed forbliver i starten, sådan en creme er god at bruge før man går i seng, hvis der ikke er stærke hudproblemer, og hvis hænderne er for tørre, vil det selvfølgelig spare hudens hænder, efter at den er meget mættet, glat, ingen tørhed, og prisen er fremragende -320 ₽, forresten syntes det mig, men for mig lugter cremen som pandekager eller friskbrød, men foruden alle ovennævnte faciliteter vil jeg gerne særskilt notere tilstedeværelsen af ​​ceramider i denne creme De er luksuriøse i kosmetik til hudpleje, og derfor er det meget behageligt, at det er til stede i en fløde af denne priskategori, og der kan være keramik til rådighed - stoffer af naturlig oprindelse cerebrum, det vil sige hjernen. De tilhører klassen af ​​komplekse lipider, der består af flere blokke жир fedtalkohol og fedtsyrer er den vigtigste komponent i cellemembranen, og cellens evne til at opdele, differentiere, naturlig aldring og celledød afhænger af mængden og kvaliteten af ​​deres sammensætning og for første gang blev de isoleret fra hjernevæv. for at finde et andet navn KERAMIDY❕tseramidy og ceramider er én og tozhe❕Tseramidy danne den vigtigste epidermal barriere i huden, da de er en af ​​de følgende funktioner udføres af de vigtigste komponenter i membranerne af fedt kletkioni:

✅ regulere vandstrømmen, der begrænser fordampningen af ​​vand fra stratum corneum;

Deltage i dannelsen af ​​det epidermale lag af huden på molekylært niveau;

Ceramider er nødvendige for at genoprette barrierefunktionen i huden og bidrage til at bekæmpe miljøets skadelige virkninger (forurening, solstråling og fysisk-kemiske virkninger);

"Kilden til ceramider af vegetabilsk oprindelse er sojabønneolie ⚜ ved konsistens, disse er faste eller vokslignende stoffer, som indføres i oliefasen af ​​emulsioner for at øge stabiliteten og viskositeten

Kremets sammensætning: renset vand, risbranolie, macadamia-nødolie, voks ham, vegetabilsk glycerin, D-panthenol, aminosyre-kompleks (natriumsalt af pyrrolidoncarboxylsyre, natriumlactat, arginin, asparaginsyre, pyrrolidoncarboxylsyre, glycerin, alanin, serin, valin, prolin, threonin, iso-leucin, histidin, phenylalanin), niacinamid (vitamin B3), sheasmør, saccharose stearat, vitamin F, sojabønnefrøekstrakt og ceramid 2, krøllet sparassisekstrakt, japansk kaprifolukstrakt, duftende kaprifugekstrakt, voksvoks ovyh klid, allantoin, mælkesyre, xanthangummi, aloe vera, havtorn bær ekstrakt, kamilleekstrakt kemiker, blandede tocopheroler, beta-sitostirol, squalen

http://sponzhik.ru/?tag=%EC%E0%F1%EB%EE+%F0%E8%F1%EE%E2%FB%F5+%EE%F2%F0%F3%E1%E5%E9

Rice Bran Oil

Type: Denne olie er 100% naturlig, raffineret, opnået ved koldpressning, samtidig med at alle de unikke og nyttige komponenter i denne olie bevares.

Organoleptiske kvaliteter.

- fed olie, for bedre penetration i huden skal den blandes med mere gennemtrængende olier, såsom kukui, macadamia, hasselnød mv.
- Ved lave temperaturer bliver den mere tæt, hvidlig, hvide flager kan forekomme.

Fordelene ved olie.

Risolie indeholder unikke og værdifulde stoffer, såsom ferulsyre, gamma-oryzanol og squalen.

Ferulsyre er for tiden et af de mest "trendy" områder i antioxidant kosmetik. Det er kendt, at antioxidantvirkningen af ​​ferulinsyre stiger under påvirkning af ultraviolet stråling, hvilket indikerer, at dets egenskaber kan anvendes til udvikling af en creme med beskyttelse mod solskader på huden.

Gamma-oryzanol - en aktiv bestanddel mod for tidlig aldring af huden i forbindelse med solens eksponering (fotoaldering). Det reducerer den lysinducerede skade på kollagen og elastinfibre, forbedrer den cellulære metabolisme og letter skrælning af keratiniserede celler.

Squalen er en naturlig højkvalitets emolent (hudblødgøringsmiddel).

Olieens sammensætning.

Risolie har en meget afbalanceret sammensætning. Den indeholder en høj mængde umættede fedtsyrer, såsom oliesyre, linolsyre og palmitinsyre. Phytosterololier består af alfa-tocopherol (32 mg / 100 g) - et vitamin der understøtter hudens grundlæggende funktioner og beskytter det mod oxidative processer.

Tocopheroler i risolie er naturlige antioxidanter, såvel som phenolforbindelser (ferulsyre og vanilje).
Steroler (beta-sitosterol, campesterol og stigmasterol) forbedrer barrierefunktionen i huden, mikrocirkulationen og forhindrer også ældning af huden, hvilket giver en anti-inflammatorisk og beskyttende virkning mod UV-stråling.
Triglycerider lindrer og blødgør huden, hjælper med at genoprette lipidmantlen.

Typisk fedtsyresammensætning.

Risbranolie er en rig kilde til essentielle fedtsyrer, herunder oliesyre, palmitinsyre og linolsyre.

Grundlæggende kosmetiske egenskaber.

- er anti
- fugtgivende og blødgørende
- beskyttende (skaber en film fra vind, sol osv.)
- genoprette huden efter indånding
- regenererende lipidmantel
- antiinflammatorisk
- protivoallergennoe
- i kombination med rosenolie mosketter og granatæblefrø - super-ernæringsmæssige og helbredende
- regenerere beskadiget hud
- stigende mikrocirkulation
- udjævning af acne og vandkopper ar

Yderligere kosmetiske egenskaber.

- blødgørende negleplade og cuticle
- reducerer muskelsmerter og forstuvninger
- stærkt blødgøring og giver elasticitet under stretching og cellulite
- hjælper med hårtab
- har anti-skæl egenskaber i shampoo

Indikationer.

- tør og dehydreret hud
- moden hud
- brændt og stressende hud efter solbadning
- acne ar
- skællende og irriteret hud
- psoriasis og eksem
- baby hud
- hud af hænder og fødder til begrænsning, beskyttelse og pleje
- massage
- SPA procedurer

http://www.livemaster.ru/topic/1303435-maslo-risovyh-otrubej

Kohinoor risklidolie (risbranolie), 500 ml (Artikel 9926)

beskrivelse

Indholdet af gamma-oryzanol 12,35 mg / 1 ml olie!

Udløbsdato til 08/2018!

Olie fremstillet af ris eller rettere fra risklid er en værdifuld kostprodukt og et unikt værktøj, der i vid udstrækning anvendes til madlavning og kosmetologi. Den indeholder en hel liste over naturlige antioxidanter, omega-3, omega-6, omega-9 flerumættede fedtsyrer, samt vitaminer fra forskellige grupper: A, B, E, PP.

I madlavning er olien velegnet til stegning, det giver enhver ret en original smag og en behagelig smag.

På grund af dets naturlighed har produktet en positiv effekt på den menneskelige krop:

  • sænker blodtrykket og kolesterolniveauet i blodet;
  • forlænger ungdommen og forhindrer tidlig aldring
  • beskytter mod forekomsten af ​​hjertesygdomme og blodkar samt lever-, nyresygdomme;
  • styrker hår, negle, reducerer rynker og hjælper også effektivt med at pleje enhver hudtype og ømhed rundt om øjnene.

Generelt har risolie en udtalt fugtgivende, anti-inflammatorisk, regenererende, regenererende og blødgørende virkning. Det skal være i alle hjem.

Produktet medfører ikke allergier, så det kan bruges selv til små børn.

Ingredienser: 100% risolie.

Produktets energiværdi: 824 kcal pr. 100 ml


Terapeutisk effekt
Ifølge menneskelige kliniske forsøg har risbranolie en høj farmakologisk aktivitet. Navnlig bidrager dets anvendelse til en mere effektiv reduktion af kolesterol i blodplasmaet sammenlignet med andre vegetabilske olier, der er rige på linolsyre. Denne effekt er forbundet med tilstedeværelsen i olien af ​​gamma-oryzanol og dens komponenter - triterpenalkoholer og muligvis tocotrienoler. Der er også tegn på gonadotropisk og hypotalamisk stimulerende gamma-oryzanolaktivitet.
Risolie er en naturlig antioxidant, en kilde til vitamin E (tocotrienol og tocopherol) og et kompleks af antioxidanter (gamma-oryzanol og squalen). Disse stoffer hjælper med at bekæmpe frie radikaler i den menneskelige krop og sænke aldring.
Risolie anbefales til at normalisere blodkolesterolniveauet og forhindre kardiovaskulære sygdomme.

Derudover har olien den følgende egenskab på grund af det høje indhold af antioxidanter i den uforsæbelige fraktion: væksthastigheden af ​​peroxidværdi ved opvarmning er ekstremt lav i sammenligning med andre vegetabilske olier, hvilket gør det muligt at anvende dem til stegning. Denne funktion tillader brugen af ​​risbranolie i kosmetiske formuleringer, hvor der kræves høje temperaturer under fremstillingsprocessen.

Farve og lugt: Lysegul olie, frosset i køleskabet, med en let lugt af kogt ris.

Opbevaringsbetingelser: 18 måneder. Opbevares på et køligt, mørkt sted.

http://www.gandhari.ru/produkti/masla-pischevie/maslo-risovyh-otrubej-kohinoor-rice-bran-oil-500-ml-1.html

herbomania

Alle iherb maniacs er her!

Velkommen til iHerb TOP Shopping Community

Risbranolie til stegning

Meget populær i asiatiske lande, risolie, sund. Det gælder for højkvalitets vegetabilske olier og bruges til madlavning, medicin og kosmetologi. Specielt velegnet til stegning af grøntsager, kød og fiskeprodukter.

Stegende mad er ikke nyttigt i princippet - på grund af de ændringer, det undergår, når det udsættes for høje temperaturer på grund af dets høje kalorieindhold på grund af toksiciteten af ​​nedbrydningsprodukterne af fedtstoffer. Men du kan stege på forskellige måder og på en egnet olie. Jeg steger i risklidolie med et højt punkt af røg (252 grader).

Røgpunktet er den temperatur, hvor olien begynder at brænde, og der dannes giftige stoffer, herunder kræftfremkaldende stoffer.

Glasflasken kommer pakket i en boblefilm. Oliefarve er gylden rav. Næsten ingen smag eller lugt. Olieværdien ligger i råmaterialerne. Risolie er fremstillet af risklid og riskim.
Det har en enorm mængde næringsstoffer: vitaminer A, B, E, PP, Omega-3,6 og 9 syrer, phytosteroler, tocotrienol, tocopherol og mange andre nyttige stoffer.

Højdepunktet ved at ryge olien gør det uundværligt, når man laver mad ved at stege. Under varmebehandling mister den ikke sine gavnlige egenskaber og udsender ikke carcinogener. Lav-kalorie. Må ikke "synd" ved hurtig oxidation. Smagen af ​​grøntsager af kød, fisk, kylling, kartofler, pandekager, ostekage, fritters osv. Er ikke afbrudt.

Smør og salater kan genfyldes og tilsættes til dejen.
Men flasken er lille, og jeg bruger den udelukkende til stegning.
Prøv det. Jeg råder.

For en 5% rabat på hele din ordre, indtast koden BDV197 i vognen
eller følg linket

http://herbomania.livejournal.com/196825.html

Læs Mere Om Nyttige Urter